Dakreparatie Amstelveen

Wij repareren uw dak!

Wij helpen u graag!

Dakreparatie Amstelveen

Dakreparatie Amstelveen? Hevige stormen en ongunstige weersomstandigheden kunnen verwoestende effecten hebben op uw dak. Het is van essentieel belang om direct actie te ondernemen en een professionele dakreparatie uit te laten voeren.

Bij Dakdekker Amstelveen begrijpen we de schrik die u kunt ervaren bij het ontdekken van schade aan uw dak. Dakproblemen brengen vaak ongemak en zorgen met zich mee. Gelukkig staan onze deskundige vakmensen klaar om u te helpen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het uitvoeren van allerlei soorten dakreparaties, hebben we een sterke reputatie opgebouwd in het herstellen van beschadigde daken.

Als het gaat om dakreparaties, raden we ten zeerste aan om de hulp in te schakelen van een professionele dakdekker. Zelfs kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met een betrouwbare dakdekker.

Het is van groot belang om direct een professioneel dakdekkersbedrijf in te schakelen. Op die manier wordt het probleem snel en efficiënt opgelost, terwijl u zo min mogelijk overlast ervaart. Na de dakreparatie kunt u weer met een gerust hart in uw eigen huis verblijven, wetende dat uw dak in optimale staat verkeert.

Het negeren van dakreparaties kan ernstige gevolgen hebben. Verwaarloosde schade kan op den duur leiden tot lekkages, met mogelijk brandgevaar en kortsluiting tot gevolg. Bovendien kan beschadigd dakwerk de isolatie-efficiëntie verminderen, wat resulteert in een hogere energierekening. Wacht dus niet langer en laat uw beschadigde dak zo spoedig mogelijk repareren.

Heeft uw dak schade opgelopen of vertoont het tekenen van veroudering? Aarzel dan niet langer en kies voor een professionele dakreparatie Amstelveen. Neem direct contact met ons op via 020 290 34 47 om een afspraak in te plannen en uw dakproblemen snel en effectief op te lossen.

Onze beloften.

R

Gratis dakinspectie

R

24/7 spoedservice

R

10 jaar garantie

R

Snel geholpen

R

Geen voorrijkosten

R

30+ jaar ervaring

Dakreparatie Amstelveen

Services

Dakdekker Amstelveen

Dakbedekking

Dakinspectie

Daklekkage

Dakrenovatie

Dakreparatie

Gratis Dakinspectie

020 290 34 47

Ik had te maken met een lekkage in mijn dak. Daarom heb ik contact opgenomen met Dakdekker Amstelveen. Ze hebben de lekkage snel gevonden en direct gerepareerd. Ik kan dit bedrijf zeker aan iedereen aanbevelen.

Gerard

Ik heb het dak van mijn schuur laten vervangen door dakdekker Amstelveen. Eerst heb ik een vrijblijvende offerte gekregen. Nadat ik akkoord ging konden ze snel langskomen. Alle afspraken worden nagekomen! Uitstekende service!

Marianne

Dik tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden aan mijn dak door dit bedrijf! Zeer professioneel en tevens erg klantvriendelijk.

Mike

Dakdekkersbedrijf

Werkwijze Dakdekker Amstelveen

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

24/7

Spoed dakreparatie

Is uw dak beschadigd geraakt? Dan is het absoluut raadzaam om zo snel mogelijk actie te ondernemen en een professionele dakreparatie te laten uitvoeren. Hiermee voorkomt u verdere complicaties en schade aan uw waardevolle bezittingen.

We begrijpen heel goed dat dakproblemen u kunnen overvallen en voor veel ongemak kunnen zorgen. Het repareren van dakbeschadigingen is een gespecialiseerde taak die niet onderschat moet worden.

Bij Dakdekker Amstelveen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het repareren van diverse soorten daken. Ons team van deskundige vakmensen staat klaar om naar uw verhaal te luisteren en uw dak zorgvuldig te inspecteren om een grondige analyse van het probleem en de oorzaak ervan te kunnen maken.

Wanneer u schade aan uw dak constateert, raden we u ten zeerste aan om direct de hulp van onze professionele dakdekkers in te schakelen. Zelfs kleine problemen kunnen namelijk snel verergeren en leiden tot aanzienlijke schade aan uw woning en bezittingen.

Zodra u contact met ons opneemt, zullen onze experts zo snel mogelijk ter plaatse zijn om een gedegen inspectie uit te voeren en de situatie grondig te beoordelen. Afhankelijk van de aard van de problemen kunnen we direct overgaan tot de noodzakelijke reparaties, zodat uw dak snel en efficiënt hersteld wordt en u weer met een gerust hart onder uw eigen dak kunt wonen.

Het is van essentieel belang om te beseffen dat het negeren van dakproblemen kan leiden tot verdere complicaties, zoals lekkages, structurele schade en aanzienlijk hogere reparatiekosten in de toekomst.

Dus, als uw dak beschadigd is of tekenen van veroudering vertoont, wacht dan niet langer. Neem vandaag nog contact op met Dakdekker Amstelveen, uw betrouwbare partner in dakreparaties. Bel ons op 020 290 34 47 en maak een afspraak om uw dak in optimale conditie te herstellen.

Dakleer Repareren Amstelveen
Amstelveen Daklekkage Repareren

Jaren Ervaring

Amstelveen Daklekkage
Schade Dak Amstelveen

Wanneer

Wanneer een dakreparatie?

Beschadigingen aan uw dak kunnen leiden tot vervelende lekkages. Deze lekkages veroorzaken in korte tijd aanzienlijke schade aan uw woning. Maar dat is niet alles. Een lekkage kan ook de structuur van uw dak verzwakken, met mogelijk instortingsgevaar als gevolg.

Daarnaast brengt een daklekkage ook risico’s op brandgevaar en kortsluiting met zich mee. Het contact tussen water en elektriciteit vormt een gevaarlijke combinatie die onmiddellijke aandacht vereist. Het tijdig repareren van daklekkages is dus niet alleen belangrijk voor de stabiliteit van uw woning, maar ook voor de veiligheid van u en uw gezin.

Maar er is meer. Beschadigingen aan uw dak kunnen ook leiden tot verminderde isolatie-efficiëntie. Zelfs kleine scheurtjes en kloven kunnen de werking van uw isolatiemateriaal aanzienlijk verzwakken, wat resulteert in een hoger energieverbruik.

Het negeren van dakreparaties leidt vrijwel altijd tot grotere problemen en kostbaar herstelwerk. Daarom is het van cruciaal belang om schade aan uw dak direct te herstellen.

Bij Dakdekker Amstelveen adviseren wij u ten zeerste om onmiddellijk actie te ondernemen bij dakbeschadigingen. Het verwaarlozen van dakreparaties kan namelijk leiden tot ongemak en hoge herstelkosten. Vertrouw op onze professionele dakdekkers en neem direct contact met ons op via 020 290 34 47.

Wilt u liever dakproblemen voorkomen? Daar begrijpen wij uiteraard uw wens voor! Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op via 020 290 34 47. Dakdekker Amstelveen staat klaar om u van dienst te zijn!

Gevolgen

Gevolgen uitblijven van reparatie

Het negeren van een noodzakelijke dakreparatie kan ernstige gevolgen hebben voor uw huis en uw leefomgeving. Het is belangrijk om te begrijpen welke problemen kunnen ontstaan wanneer u geen actie onderneemt en de reparatie uitstelt.

Ten eerste kan het gebrek aan een dakreparatie leiden tot verdere schade aan uw dakconstructie. Zelfs een klein lek kan na verloop van tijd leiden tot structurele problemen, zoals houtrot, schimmelvorming en verzwakking van de dakconstructie. Deze schade kan uw hele dakstelsel aantasten en kan uiteindelijk leiden tot een dure en complexe herstelprocedure.

Daarnaast kan het negeren van een dakreparatie leiden tot vochtproblemen in uw huis. Een lekkend dak laat vocht door, wat kan leiden tot schade aan uw plafonds, muren, isolatie en elektrische bedrading.

Vochtproblemen kunnen ook de ideale omstandigheden creëren voor de groei van schimmel en meeldauw, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen, vooral bij mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Tevens zorgt het niet uitvoeren van een dakreparatie voor verminderde energie-efficiëntie, waardoor u warmte verliest in de winter en warmte absorbeert in de zomer. Dit resulteert in hogere energierekeningen en verspilling van geld.

Bovendien vermindert het de waarde van uw huis, omdat potentiële kopers worden afgeschrikt door dakproblemen, waardoor de verkoopwaarde daalt en kopers worden ontmoedigd.

Kortom, het negeren van noodzakelijke dakreparaties leidt tot schade aan uw dak, vochtproblemen, verminderde energie-efficiëntie en een lagere waarde van uw huis. Pak deze problemen direct aan door een professionele dakreparatie uit te laten voeren om deze gevolgen te voorkomen.

Dakleer Vervangen Amstelveen
Loodslab Vervangen Amstelveen
Spoed Dakreparatie Amstelveen
Dakschade Amstelveen

Onze werkwijze

Wat gebeurt er tijdens een dakreparatie?

Wij begrijpen goed dat elke dakreparatie maatwerk vereist. We houden rekening met verschillende factoren, zoals het type dak, het gebruikte materiaal en de ernst van de schade, voordat we aan de slag gaan.

Of het nu gaat om een lekkage op een schuin dak met dakpannen of een plat dak met EPDM, we passen onze aanpak aan de specifieke situatie aan.

De omvang van het probleem is ook van invloed op onze aanpak. Kleine reparaties kunnen direct worden uitgevoerd, terwijl grotere reparaties vaak een aparte afspraak vereisen.

Bij Dakdekker Amstelveen hanteren we een gestructureerde en doordachte werkwijze. We stellen een gedetailleerd plan van aanpak op, waarbij we speciale aandacht besteden aan zowel platte als schuine daken.

Ons ervaren team van dakdekkers beschikt over de juiste kennis, expertise en gereedschappen om elke uitdaging aan te gaan en uw dak in optimale staat te herstellen. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en toewijding om uw dak in Amstelveen te repareren en te herstellen, zodat u met gemoedsrust kunt genieten van een veilig en goed functionerend dak.

Wacht niet te lang als uw dak schade heeft opgelopen en reparatie nodig heeft. Neem direct contact op met Dakdekker Amstelveen via 020 290 34 47 en leg uw zorgen in onze handen. Ons professionele team staat klaar om uw dak in Amstelveen te herstellen, zodat u weer met vertrouwen kunt genieten van een betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Plat dak

Plat dak repareren

Elk dak is anders en alle beschadigde daken hebben een unieke reparatie nodig. We streven naar een grondige en op maat gemaakte aanpak, waarbij elk aspect zorgvuldig wordt overwogen.

Ons ervaren team voert een gedetailleerd vooronderzoek uit om het probleem nauwkeurig te identificeren en begrijpen. We stellen een specifiek plan op dat past bij uw platte dak, rekening houdend met het type dakbedekking en materiaal.

We treffen de nodige voorbereidingen om een succesvolle reparatie te waarborgen, inclusief het verzamelen van het juiste reparatiemateriaal en het schoonmaken van het dak. Onze vakmensen voeren de benodigde reparaties uit, met oog voor vakmanschap en duurzaamheid.

Na afronding van de reparatie controleren we grondig de waterdichtheid en kwaliteit van uw dak. We streven naar uw volledige tevredenheid en zorgen voor een grondige reiniging en opruiming van materialen en gereedschappen.

Heeft u een professionele reparatie voor uw platte dak nodig? Neem dan direct contact op met Dakdekker Amstelveen via 020 290 34 47. Wij staan klaar om een hoogwaardige en op maat gemaakte dakreparatie uit te voeren, zodat u met vertrouwen kunt genieten van een duurzaam en goed functionerend plat dak boven uw hoofd.

Dak Repareren Amstelveen
Amstelveen Dak Repareren
Dakgoot Reparatie Amstelveen
Dakpan Reparatie Amstelveen

Schuin dak

Schuin dak repareren

Bij het repareren van een schuin dak is het essentieel om zorgvuldige stappen te volgen om ervoor te zorgen dat het dak weer in optimale staat verkeert. Een schuin dak vereist een specifieke aanpak vanwege de unieke uitdagingen die het met zich meebrengt.

De eerste stap bij een dakreparatie is een grondige inspectie van het dak. Hierbij wordt nauwlettend gekeken naar eventuele lekkages, beschadigde dakpannen, scheuren of andere tekenen van schade. Deze inspectie helpt om de aard en omvang van de problemen vast te stellen en om de juiste reparatiemethode te bepalen.

Na de inspectie worden de benodigde voorbereidingen getroffen voor de reparatie. Dit kan het verwijderen van beschadigde dakpannen, het reinigen van het dakoppervlak en het zorgen voor een veilige werkomgeving omvatten. Het is belangrijk om een stevige basis te creëren voordat de eigenlijke reparatiewerkzaamheden beginnen.

Vervolgens worden de beschadigde delen van het dak gerepareerd of vervangen. Dit kan het plaatsen van nieuwe dakpannen, het herstellen van scheuren of het vervangen van beschadigde dakgoten inhouden.

Het doel is om de structurele integriteit van het schuine dak te herstellen en ervoor te zorgen dat het weer bestand is tegen weersinvloeden.

Nadat de reparatie is voltooid, wordt een grondige kwaliteitscontrole uitgevoerd. Hierbij wordt gecontroleerd of het dak volledig hersteld is en voldoet aan de vereiste normen en specificaties. Waterdichtheid, goede bevestiging van de dakpannen en andere relevante criteria worden nauwkeurig geëvalueerd.

Wilt u uw schuine dak laten repararen? Neem dan snel contact op met Dakdekker Amstelveen op 020 290 34 47.

Verzekering

Verzekerd bij dakreparatie

Het hebben van de juiste verzekering is essentieel wanneer u te maken krijgt met dakschade. Een goed verzekeringsbeleid kan u beschermen tegen onverwachte kosten en u helpen de nodige reparaties uit te voeren. 

Het eerste wat u moet doen, is uw verzekeringspolis grondig doorlezen en begrijpen welke soorten dakschade gedekt worden. Verschillende verzekeringen hebben verschillende dekkingsniveaus en voorwaarden. Zorg ervoor dat schade veroorzaakt door stormen, lekkages of andere incidenten gedekt is volgens uw polis.

Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het eigen risico dat van toepassing kan zijn op uw dakschadeclaim. Het eigen risico is het bedrag dat u zelf moet betalen voordat de verzekering de kosten dekt. Zorg ervoor dat u dit bedrag kunt dragen en overweeg dit bij het indienen van een claim.

Wanneer u dakschade constateert, is het raadzaam om zo snel mogelijk contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij. Geef een gedetailleerde beschrijving van de schade en volg de instructies van uw verzekeraar. In sommige gevallen kan een inspecteur worden gestuurd om de schade te beoordelen voordat de reparaties kunnen beginnen.

Het is echter essentieel om te weten dat verzekeraars altijd zorgvuldig zullen beoordelen of de geleden schade redelijkerwijs voorkomen had kunnen worden. In geval van nalatigheid, zoals het openlaten van een raam, kan vergoeding geweigerd worden.

Aarzel niet om contact op te nemen met Dakdekker Amstelveen als u vragen heeft. Onze collega staat voor u klaar om u verder te helpen. U kunt ons bereiken op 020 290 34 47.

Schoorsteen Reparatie Amstelveen
Dakdekker Amstelveen
Dak Lekdetectie Amstelveen Rotated
Dakdekkersbedrijf Amstelveen

Kosten dakreparatie

Bij het bepalen van de kosten voor een dakreparatie zijn er verschillende factoren die in overweging moeten worden genomen. Een grondige en nauwkeurige kostenbepaling is essentieel om een transparant en eerlijk overzicht te bieden aan de klant.

Een van de belangrijkste factoren bij het berekenen van de kosten is de omvang van de schade aan het dak. Dit omvat het identificeren van lekkages, beschadigde dakbedekking, ontbrekende of kapotte dakpannen, scheuren en andere vormen van schade.

Het bepalen van de omvang van de schade stelt ons in staat om de benodigde materialen, arbeidstijd en andere middelen accuraat in te schatten. Daarnaast spelen de benodigde materialen een grote rol in de kostenbepaling.

De keuze van de dakbedekking, isolatiematerialen en andere bouwmaterialen kan variëren in prijs, afhankelijk van de kwaliteit en duurzaamheid ervan. We streven ernaar hoogwaardige materialen te gebruiken die zorgen voor een langdurige en betrouwbare oplossing.

De complexiteit van de reparatie is een andere factor die de kosten kan beïnvloeden. Sommige dakreparaties vereisen meer arbeidstijd, gespecialiseerde vaardigheden en apparatuur. Bij complexere reparaties kunnen er extra kosten ontstaan, maar we streven ernaar om deze kosten altijd op een transparante manier te communiceren aan onze klanten.

Bijkomende werkzaamheden, zoals het verwijderen van oude dakbedekking, het herstellen van de onderliggende structuur of het verbeteren van de isolatie, kunnen ook de kosten beïnvloeden. Het uitvoeren van aanvullende werkzaamheden kan echter op de lange termijn voordelen bieden, zoals energiebesparing en verlenging van de levensduur van het dak.

Moet uw dak gerepareerd worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact op met Dakdekker Amstelveen via 020 290 34 47.

Transparant

Kosten Dakdekker Amstelveen

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 020 290 34 47.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Amstelveen
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Amstelveen met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag  op 020 290 34 47

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Amstelveen

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Amstelveen om het lek te dichten.

Dakdekker Amstelveen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Amstelveen? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Amstelveen

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Amstelveen!

Dakinspectie Amstelveen

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Amstelveen

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Amstelveen voor een afspraak!

Dakrenovatie Amstelveen

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Amstelveen

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Amstelveen lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Amstelveen.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij Dakdekker Amstelveen bieden wij een breed scala aan diensten voor de aanleg, renovatie en inspectie van daken, inclusief reparaties bij schade.

In welke regio is Dakdekker Amstelveen actief?
Onze diensten zijn beschikbaar in Amstelveen en de omliggende gebieden. Als u in dit gebied woont en onze hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen via 020 290 34 47.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?

De kosten van een dakreparatie variëren afhankelijk van de omvang van het project. Over het algemeen zijn kleinere klussen voordeliger dan grotere projecten.

Belangrijke factoren die de kosten beïnvloeden zijn onder andere de benodigde tijd, materialen, gereedschap en machines.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt een afspraak maken door contact met ons op te nemen via 020 290 34 47. Onze collega's bij Dakdekker Amstelveen staan klaar om u van dienst te zijn!
Heb ik recht op garantie?

Wij bieden garantie op kwaliteit en vakmanschap. Bij uitgevoerde werkzaamheden bieden wij een garantie van 10 jaar. Mocht er binnen deze periode problemen ontstaan als gevolg van onze werkzaamheden, dan zullen wij deze kosteloos verhelpen!

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om eerst de oorzaak van het probleem te achterhalen. Identificeer het lek en de oorzaak ervan.

U kunt proberen het lek tijdelijk te dichten, bijvoorbeeld met behulp van Waterstop. Als het lek niet kan worden gedicht, probeer dan zoveel mogelijk water op te vangen in een emmer of met behulp van een zeil.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Onze expert zal ter plaatse een kort onderzoek uitvoeren om het probleem grondig op te lossen.

Wacht niet te lang om een dakdekker in te schakelen, aangezien een lekkage snel aanzienlijke schade kan veroorzaken.

Heeft u een lekkage aan uw dak? Neem direct contact met ons op. Bel ons op 020 290 34 47.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Hoewel daken theoretisch gezien eeuwig meegaan, heeft elke vorm van dakbedekking een beperkte levensduur. Na verloop van tijd neemt de kwaliteit van de dakbedekking af en neemt de kans op schade en lekkages toe.

Dakbedekking kan bijvoorbeeld uitdrogen, wat leidt tot barsten en scheuren. Bij bitumen dakbedekking kunnen blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Als u regelmatig te maken heeft met terugkerende problemen of herhaalde reparaties, is het verstandig om een dakrenovatie te overwegen om deze problemen voorgoed op te lossen.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken met Dakdekker Amstelveen. Bel ons op 020 290 34 47 en wij helpen u graag verder.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Neem altijd direct contact op met een professionele dakdekker, zelfs bij kleine beschadigingen aan uw dak. Zelfs kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Wacht niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Bel ons op 020 290 34 47. In de tussentijd kunt u proberen scheuren of kieren zelf te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?

Elk dak is uniek en vereist een zorgvuldig renovatieproces. We beginnen met het verwijderen van de oude dakbedekking en indien nodig het afbreken van de oude dakconstructie. Vervolgens bouwen we een nieuwe dakconstructie en brengen we isolatie aan voordat we uw dak bedekken met de gekozen dakbedekking.

Na het aanbrengen van de dakbedekking volgt een grondige controle, waarbij alle details zorgvuldig worden geïnspecteerd.

Als alles naar tevredenheid is, ruimen we de materialen op en kunt u genieten van uw nieuwe dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?

Tijdens een dakinspectie controleren we uw hele dak. We letten op de kwaliteit van de dakbedekking, de draagconstructie, de waterafvoer en de aansluitingen. Ook kijken we naar eventuele schade veroorzaakt door dieren en plantengroei.

Voor een grondige inspectie en eventuele reparaties, neem contact met ons op.